domingo, 15 de febrero de 2009

¡¡CUMPLEAÑOS FELIZ!! DARWIN


Els alumnes i les alumnes de 4ºESO van celebrar l'aniversari de Darwin amb una xicoteta biografia de la seua persona impartida per Zaira Gómez. En acabar la mateixa, tots van cantar "cumpleaños feliz" i darrere dels aplaudiments varen fer-se una foto commemorativa amb Darwin i una de les seues filles.

Continuarem estudiant aquesta cèlebre figura de la Biologia i ficant notícies que tinguen relació amb Darwin.


¡¡MOLTES FELICITATS !!

5 comentarios:

 1. M'ha encantat esta notícia. M'haguera agradat estar amb vosaltres quan vau cantar el "feliz cumpleaños". A vore si d'ara endavant trobem al blog de Darwin notícies interessants publicades per vosaltres.

  Mª José

  ResponderEliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 3. Quin morro! Els alumnes de 4ºESO van celebrar l'aniversari de Darwin i els de 3º no?
  Jo volia fer una festa!
  Supose que no va poder ser. Espere que aquest blog siga el seu rumbe, que tota la gent comente i que pugem tindre més informació sobre Darwin, encara que ja sapiguem gran part de la seua vida gràcies a MºJose, i el seu "amor" incondicional al pare de la biología, Charles Robert Darwin.

  Gràcies!

  Jose Manuel Ruíz Losa/ 3ºESO C

  ResponderEliminar
 4. Fou un moment inolvidable , sin dubte.
  Aunque la materia no la entenguem molt be, els ratos agradables que pasem no els cambie per res. :)  Itciar Sánchez-Guijaldo Agüera. 4ºA

  ResponderEliminar
 5. La veritat es que si, fou un moment que mai oblidarem i que aunque ni han coses que no sabiem i que ens estem quedant alucinats, sobre tot aixo que dins d'uns quants anys no tendrem dit menyique, o que el coll de les girafes no era tan alt, en fin, moltes coses mes impresionants.
  =D


  Carolina García Gil. 4ºA

  ResponderEliminar